DAY TWO

det gick fort över till dag 2 efter att ha sovit som en stock, inte så konstigt när man inte sov nått alls natten innan. vi gick upp och åt å allt såntdär, sen vart det ut vid polen och börja steka på direkten.

det nygbyggda hotellet,


-||-


här steker blekfis nr 2, då jag var blekfis nr1. vart som f*n vare kan jag ju säga, man hade knappast klarat det utan pool.



kolla bergen liksom! hur häftigt äre inte. nästan hela kreta bestod av berg och så var det några stor städer sunt om och bya till det lite här och var. mkt finare i verkligheten än på bild.



gick till bussen för att åka till Chania för första gången och äta.



i svergie skulle det itne alls vara konstigt att gå sådär kldd om man skulle vara lite uppklädd, men efter att vi vart i chania insåg vi att när man såg ut som vi så sågs man bara som "leksaker". riktigt obehagligt vare. både jag och rebecca gick och dog ner klänningen hela tiden för att folk inte skulle se på oss så. ändå yucker jag verkligen inte att vi klädde oss för sexigt igentligen. inte om vi skulle vara hemma. men tydligen där. men vi lärde oss av det och det vart gladiatorsandaler isf högklackat dagen efter.


super mysig by ju.


vi kom in i staden chania och den var verkligen as frän. dedär är typ den större marknadsgatan, det var bara massa småbutiker med smycken, hattar, sovenirer och sånt, på hela gatan.


Så låg det en jätte fin kyrka mitt uppe i allt också.


där märkte vi att det var bröllop och i grekland sa rebecca att dom ahr jätte stora bröllop. ni ser ju att dom tom sprang omkring med riktig filmkamera och filmade och så vare fotografer och sånt. det skulle vara coolt att gifta sej i grekland om det nu är så stort.


Vi gick in i nån liten gränd där det var super fint och det låg jättefina resturanger.


sen hiittade vi en resturan som va so otroligt fin. det går varken att beskriva med ord eller bilder. det var hela helheten som var helt underbar.


jättegammal byggnad var det och uppet i tagket och massor med fint.




när vi ätit gick vi in mer i centrum av stan och kikade. det var en riktig pary stad med många krogar. också massa resturanger vid vattnet och små affärer.



sen när vi tröttnat på kvälens spaningar så åkte vi tillbaks till hotellet och satt oss på balkongen och mös å pratade till den mysiga lilla utsikten.


hopp i säng så morgondagen skulle komma fortare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0