JAG ÄR PERJODARE

Jag är perjodare har jag märk.

Idag gick jag på jullov!! Ikväll har jag slått in julklappar. Imorgon ska jag köpa fler! Dagen efter imorogn är det julafton. Sen går det fort igen!

LUCIA IN GLOBEN



Igår (söndag) var jag, amanda, rebecca och evelina i globen och kollade lucia. Det var faktiskt första gången jag var I globen. Det var högt, jag fick nästan lite höjdskräck när jag kollade upp i taket. Lucian var väldigt mysig och dem var VÄLDIGT duktiiga. När jag kom hem kom jag hem till nybakta lussebullar, yummi!!

Nu ska jag fortsätta kolla tv. xoxo

LUCIA







Lite bilder från igår, då vi var på lucia i skultuna kyrka. Det var väldigt mysigt íaf!!;) Bilder från dagens lucia kommer nog in imorgon. Är trött så vill sova!

xoxo

BY MY LOVELY FRIEND



Jag ligger just nu i sängen och dricker te ur min älskade kopp som jag fick igår av min älskade vänn Linn. Hon har målat den själv till enbart mig. Kunde inte önska för någonting annat. Hon är helt fantastisk♥

Nu ska jag kolla fjuorton suger. hahaha den såg jag för första gångn när jag var 11-12, ska bli kul att se vad jag tycker om den nu. Vart ju liksom lite nostalgi sugen!
xoxo


BIRTHDAY FIESTA




Här är lite bilder från igår, det var födelsedagsfirande på högnivå och fick jätte bre presenter och underbart sällskap. Mina tjejer är BÄST

PLAYING



Jag har haft en helt fantastisk födelsedag hela dagen. Under kvällen har jag firat den med min tjejor och det har vart jätte kul! Nu ligger vi alla i källaren och busar. xoxo


NATIONELT OR WHAT

Idag har vi haft nationellaprov i matta A kursen. Lite efter, jag vet! Det gick skapligt bra iaf, vissa saker kan man, vissa inte. När vi var klara där åkte vi till Läsgränd, där vi har make och det och stylade för en reklamfilmsinspelning för ett makeup märke.

Sen jag kom hem idag och jag städat och planerat och bakat och donat. Det är ju faktiskt så att min födelsedag är imorgon så då kommer mina tjejor och firar mig. Ska bli jätte kul. Så nu ska jag avsluta kvällen med oth för att sedan vakna upp till sång och frukots på sängen, och förhoppningsvis några paket. hihi!:))


EXTENSIONS

Sitter och kollar bonde söker fru med mamma och planerar inför fredag. Det är klurigt men det går nog väldigt bra tillslut, hoppas jag!

Idag på praktiken har vi haft kurs på salongen i hur man limmar fast löshår. Skitsvårt var det men det gick som tur var bättre och bättre. Vi gick igenom hårtyper, vård, kundgrejsimojs, tekniker och även hur man kunde sätta i löshår på andra sätt. Det var faktiskt väldigt interessant och kul, även om det är några timmars jobb att stå och sätta i löshåret så.

Nu ska jag planera vidare. xoxo


YATZY




Har haft en julmysig chillkväll med Evelina. Vart tedrickande, massa prat och yatzy. JAG VANN!!! MOAHAHA. Nu ska jag gå med henne hem en bit i den mörka kvällen.
xoxo


BAMBI


Jag fick finbesök på tomten för en stund sen!

Jag sitter just nu i soffan, ganska nyvaken. När jag vaknade i morse, vid 6 så hade jag dubbeltrubbelt ont i mina vader. Jag kan knapt gå ordentligt och det känns som att vadmusklerna är helt jätte korta för när jag tar ett lite längre steg så tar det typ stop i musklerna. I't hurts!!! Så jag bad mamma att sjukanmäla mig från idrotten för jag skulle ändå inte kunnat göra något. Sen dess har jag sovit, kollar The Voice och mysat med tufflan, men nu är det dags att gå upp och göra mig i årdning inför skolan!!
xoxo

LAVEEE



Now it's mine!!!

Idag fick jag äntligen köpa den super fina byxdressen som användes på plåtningen i helgen. Har längtat så mycket och nu är den min för 189:-. Jag älskar formen och allt hur den sitter. Färgen kan tyckas tveksam, min mammas första tanke var jultomte, men det är en sån fin röd färg så den blir jätte sommrig i vår och kanske på nyår, det får vi se! Jag måste bara hitta några andra skor som inte döljer fötterna så mycket. De skorna som vi använde på plåtningen till denna sak var skitsnygga till men dem har inte kommit ut i butik än, så ska försöka hitta några andra. wihihihi!! I LOVE IT!

MORNING CHAI



Rebecca.


Dagen började kasst genom att mitt tåg var inställt och tåget som jag skulle ta efter var 40 minuter försenat. 1.5 timme skulle jag få vänta på nästa tåg. Ingenting var öppet och mamma skulle på möte så jag kunde inte vara med henne på jobbet. Som tur var kunde Rebeccan möta mig på stan en stund, så vi tog en morgon chai och pratade lite. Väldigt mysigt och ovanligt att fika på morgonen, för min del.

Resten av dagen har jag vart på praktiken. Jag kom dit i dyngsyra fötter för att skorna läckte... Under dagen har jag gått och lämnat tillbaka kläder och skor från plåtningen i helgen, vilket blev ett träningspass för sig att pulsa i slask snö med enorm träningsverk i vaderna och för mycket kläder. Även städningen vart ett träningspass för sig. Så nu kan jag ligga och slöa i sängen utan att behöva tänka på att jag inte rört mig något.

Nu ska jag kolla tv och slappa. Egentligen skulle jag behöva plugga matte men det funkar inte för min hjärna idag. xoxo


2



Sitter och myser i mitt nystädade rum med doftljus och min söta adventsljusstake. Har vart och tränat för ett tag sen så jag är HELT slut och trött i kroppen, vilket faktiskt är ganska skönt. Imorgon åker jag till stockholm på praktik och då ska jag köpa den fina byxdressen jag har väntat på att få köpa. Jippie!

Nu ska jag se om det går någon mysig film. I hope!

xoxo

PHOTOSHOOT



Bilder: Mia, Lelle, Siri och Roy

Här är lite backstagebilder från fotoshooten igår!

KICKASSS






Mina fina tjejor och jag :)

Nu är jag hemma efter en lång dag!
Åkte 07.20 hemmifrån kan jag ju bara säga. Fotograferingen gick "KICKAAS"! Mia gjorde make och hår awesome, kläder och sttling av vi i fyrlon blev awesome, och för att inte tala om att bilderna blev awsome. Alla gjorde sjukt bra jobb och modellen som fotades för första gången gjorde ett amasing jobb. Allt vart verkligen jätte bra och det var jätttte kul. Haha tills jag fick en ond följd av allt mitt popcorn ätande vilket var att jag fick sjukligt ont i magen. Jag får faktiskt skylla mig själv, men jag var ju hungrig...

När jag klockan 7 kom tillbaka till stan träffade jag Amanda och Ina (Evelina en liten stund:) och vi gick och fika och lite annat trevligt!

Nu är jag hemma för en gångs skull och kan vara uppe så länge jag vill utan att tänka på att jag ska upp imorgon, så nu ska jag kolla Oth och Vp D.

xoxo

LOW LOW LOW



Är hos Ina och med mina flickor små och skakar rooooompa i mjukiskläder. Mys pys! 07.20 bussen imorgon(Y)


LADY GAGA




Idag hade vi Hårstyling-helhet. Det betyder att vi gör både hår och make till en helhet och det är helheten som bedöms starkast (tror jag). Temat var att vi skulle göra en helhet till Lady Gaga. Jag hade bara väntat på att det temat skulle komma för det är i nutid ett väldigt populärt tema och det var väldigt kul!

HATTS OF HAIR?








Här kommer lite backstage bilder från en plåtning där temat var hattar av hår. Det var extremkul att vara med och hjälpa till och jag tror att resultatet blev super't! (har faktiskt inte sätt det än)

MUCHO BIEN

Fredag idag. Känns fantastiskt! Igår kom jag hem halv elva från praktiken. Jag tog alltså nio tåget från Stockholm, så jag var där i 11 timmar. Så bra tivs jag ska ni veta! Jag och Lellan sprang runt och letade kläder till en fotografering imorgon. Vi var på en super bra secondhand butik på Söder, med bara massa ordentligt snygga retro/gammel kläder liksom. Det var inge myrorna där även händer sunkkläder, utan det var bara fräsha snygga kläder. Vi hittade några klippor som vi lånade till plåtningen som kommer bli fantastiskt snygga. Ett av plaggen är mitt efter helgen, då jag kärade ner mig totalt i en byxdress som jag då ska köpa när den är använd. Efter kllädletandes gick vi efter skor på mysiga Drottninggatan en vinterkväll.

Roligt var det och dagen slutade med en "mannekäng " i salongen. Höhö. Det var en mucho bien dag och det kommer även idag vara! Ska iväg till Ina och ha klädbytardag med tjejorna mina!

xoxo

-18 C



Jag stod för några minuter sen framför garderoben och funderade på om jag skulle ta dubble leggings eller om jag skulle köra på bara ett par. Det löste sig med att jag gick till termometern där det stog -18 jäkla grader. Det är helt sjukt! Jag antar att det bara är att sätta på sig raggsockorna, dubbla leggings, fyra koftor, tjockjackan och min myys shal. Det är precis vad jag har gjort!

Nu ger jag mig ut i kylan och beger mig till min bästa praktik i Stockholm där det ska kreativitetas och mysa i kylan!!

xoxo


HEAD BRUSH



Detta har jag jokmoksat med en stor del av dagen. Prövade några nya färger och lekte med dem på papper och även på dockhuvudet. Vart en superwoman ansiktsmålning, haha det var jäkligt svårt, eller det ÄR jäkligt svårt att hålla på med airbrushing.

Imorgon är en ny dag! :)

MAC'EN

Sitter på praktiken i Stockholm just nu. Fick låna någon av Eric's 3 olika datorer som står på hans skrivbord. Jag valde Mac'en för att pröva på Photoshop cs5, och det varade i 2 minuter. Hahaha, det var ju ett stort skämt, fattade inte något verkligen. prövade lite för har kollat på när folk beskriver hur man ska göra och då såg det jätte jätt ut och jag trodde att jag skulle komma ihåg det och att det skulle vara jätte lätt, vilket det inte var, så skulle jag hitta på beskrivningarna igen och då hittade jag bara massa konstiga! Jag får ta med mig en bra bild någon gång och sitta och träna på saken. Nu ska jag ut på ärende i kyyyyyyyylan!
xoxo

RSS 2.0