A FEW HOURES



Sådär ser min nya fina klocka ut. Eller egentligen är den inte så jätte ny men ändå ny. Jag köpte själva klockan utan banden på röda korset för en femma och köpte sedan ett fint passande band till för 200. så fick en väldigt fin klocka för ca tvåhunda. Tycker den är fantastisk!

Ända sen jag kom hem från skolan har jag duschat och packat och målatnaglarna och allt sånt som man vehöver göra. Dock har jag inte hunnit historian men ändå är jag helt slut och skulle vilja däcka nu, men så måste man ju borsta tänderna, så då kan jag lika gärna vänta. Men ska upp klockan 3 imorgon/natt/bitti vad det nu är så ska nog sova nu ändå!

Jag kommer inte blogga därifrån får någon som undrar. Så ni får bilder när jag kommer hem. Så nu hörs vi inte på en vecka, xoxo


ONE DAY LEFT



Såhär såg det ut i min säng för bara några sekunder sen. Nu sitter jag i den och alla kläder ligger nerpackade i resväskan. Jag tycker det äntligen gick bra med packningen denhär gången men jag känner på mig att när mamma kommer hem så kommer hon ba men gud lousie så här mycket kläder kan du inte ta med dig..... Vikten på väskan kommer nog säga likadant..... is sucks.

Jag har inte hunnit med historan än, panik!!! Den ska/måste bli klar tills jag åker, altså en imorgon, en dag, massa inväcklade historiefrågaor, goddamn! Ska försöka hinn imorgon men det känns ju inte som att det kommer bli så lyckat och det är ju inte riktigt det man vill spendera sista dagen innan man åker med. Men men, ska göra så gott jag kan, så får vi se vad det blir av det:) xoxo

LIKE A FIREWORK





Här är lite dåliga bilder på vad som har hänt i skolan och någon annan dag.

På första bilden prövade vi att göra killfrisyr som skulle passa på catwalken, så byggde in löshår.

Idag hade vi först den andra bilden där vi skulle göra något lite konstigt, men verkligen se till att vi byggde upp frisyren ordentligt. På eftermiddag fick vi nytt löshår till skolan, i massa crazy färger, fantastiskt! Roligt men svårt och klurigt.

Nu ska jag börja packa. xoxo

ÅÄÖ

Sitter just nu och äter nått asagott nyttigt skit, med masa energi osv.. Hallon, blåbär, kokosflingor, linfrön, solrosstjärnor, havregryn och bovete crunch. Asagott verkligen!

Jag har precis varit och tränat innebandy och införskaffat migsjälv några blåmärken på vaderna, sött. I skolan hade vi projektarbete och materialkunskap, och shit va det är mycket man inte vet, mycket som alla inte vet. Det finns en himmla massa baksidor på kosmetika världen som vi inte vet om, tro mig! Vad det gäller dethär området tror jag det vi inte vet lider vi inte av är något man bör föjla, för jag vet nu och jag lider som fasen...

Imorgon kör jag på att leda idrottslektion och naturkundskap så måste plugga, xoxo


Efter morgondagsens boxningspass ska jag vara dubbelt så starg än den där filmjölken!

AN OTHER DAY

Denna dag gick åt till pluggande precis som jag trodde! Är färdig med allt utom historian som jag ska ha prov på när jag kommer hem från Gran Canaria. Nu behöver jag bara plugga på faktan till natur provet som är på tisdag. Sen är jag done, för ett tag iaf.
Brorsan och hans tjej kom över så vi satt och spelade skip-bo i en timme eller två. Det kommer bli välandvänt kan jag ju säga! 

Har nyss vart och tränat fotboll så nu ska jag bara lägga mig i sängen och de det så lungt man kan göra för imorgon är det projektarbete som gäller. xoxo

SMACK


1. Billiga Nisse, 49:-(haha) 2. Tati/ONLY, 49:-

Idag har jag syndat, men fyndat. Det var nämligen så att när jag med min mamma åkte in på Billiga Nisse för att köpa ljuslycktor och allt sånt smått så trippa vi förbi klädavdelningen på väg mot kassan. På en stång hängde polokoftan lite fult och jag tänkte, den skulle kunna vara väldigt mysig och snygg. Så jag prövaden och smack, där satt den, mysig och snygg. Storlek 54-56(viste inte ens att de storlekarna fanns). 49 kronor liksom, och billiga nisse liksom, men vem bryr sig. Det är för dem som inte brukar vara där en typ stor affär med ALLT, och ja, det är som det låter kan man säga, och verkligen inte det första stället man skulle leta kläder på, men hittar man så hittar man. Den ska med till Canarie Öarna månitro!

Den andra, vita shortan, hittade jag på rea på tati och tänke, när har man inte använding för en vit (mer figursydd än den jag haft sen tidigare) shorta? Extra skönt till vår och sommar. Så den honkar på på planet den med hade jag tänkt. Jag känner redan nu hur jag kommer ha tendensen till att packa med hela garderoben, för har ju liksom lyckats gjort det några många gånger, så nu ska jag tänka att jag bara ska ta med lite, inte för alla dagar, för jag kanske köper några konstiga kläder där som jag kan traska runt i istället och få med mig lite extra hem. Låter vettigt så jag kör på det! Nu är det bara fem dagar kvar sen ryker vi till sol och bad. Kickas gooooood!
xoxo


SKIP-BO



Jag har predicis suttit och spelat detta nya kortspel Skip-bo som vi köpte idag för att ha med oss till Gran Canaria som börjar närma sig btw. Det är typ ett jätte roligt kortspel för man måste tänka smart, och det är jag bra på! höhö.... Men jag vann faktiskt över min mamma som är spel fantast vilket faktiskt gör mig ganska smart.

Jag och mamma åkte till kusin på kalas idag och innan vi hamna där åkte vi förbi Erikslund och gjorde lite syndarshopping. Övningskörde faktiskt hem, vilket jag inte gjort sen första snön, och det gick bättre än vissa saker gått innan, fast jag har haft värsta uppehållet. Jag ser ljuset i körkort när jag fyller 18!

Nu ska jag äta mina nybakta bröd och ta mitt nyköpta te och sätta mig i sängen och kolla film. Imorgon väntas pluggande och träning vilket gör att jag ska flytta söndagsmyset till ikväll ist. xoxo


BREAKFAST



VAknade halv 9o imorse av att jag var kissnödig som tusan, för att smart som jag var drack en stor kopp te innan jag gick och la mig. Sedan jag vaknade har jag bakat jätte goda bröd som var till en jätte god frukost och kommer bli jätte goda kvällsmackor. Dessa bröd vart ricktigt lyckade och det brukar inte mina bakverk bli. haha men nu ska jag på kalas och skippa tårtan, iaf försöka! xoxo

TE



Här är mina nya tillskott i tefamiljen. Haha inte den viktigaste informationen. Men jag gick iaf och köpte lite mer te med Evelina efter skolan. Det är så sjukt fantastiskt med te. Minst 2 koppar om dagen dricker jag, bara för det är så gott. Får hålla tummarna på att dessa teér toppar topplistan!

HOLLIDAY



Detta är resultatet och vad jag kommer tävla med i fototävlingen. Tävlingen är en liten tävling i en nageltidning där man ska göra en helhet med naglar, makeup och hår utifrån temat semester. Det var väldigt roligt och utmanande! xoxo

FABIULUS


- Evelina och jag.

Idag hade vi en lite speciell dag i skolan. Det var nämlingen så att vi skulle göra bidrag till en fototävling och jag lånade med mig vackra Evelina som min modell. Det gick bra, lite klurigt men det vart ett jätte bra resultat och eve blir alltid lika fin vad man en gör! 

Ikväll kör jag på en kväll med tjejerna, vilket alltid är lika behövligt!

Lägger snart upp resultatet från idag. xoxo

BIG BANG CULTURE



Här är lite bilder från förra veckan då vi gjorde både hår och make i en helhet,(håret på dockan ska sitta ihop med sminket på jenny) med temat kulturkrock. Mina insperationskällor på makeupen var geisha goes hippie, africanstyle goes grunge. Håret var geisha goes grunge, hippe, beutygeisha och african style. På sminket hade vi bara 15 minuter på oss att göra en sminkning till håret, det var tufft!
Annars var uppgiften jätte kul!


FOOL




- BILDER FRÅN IDAG

Idag har jag gått igenom en väldigt tuff dag, inte jämfört med värre saker men jämfört med hur jag brukar ha det. Andledningen till det är att min kropp är helt tunn och matt och jag har träningsverk. Det är inte verken som är värst utan att jag inte har någon kraft i mig.... träning is bajs! -ibland.

I skolan hade vi hår, som var sådär för att mitt huvud hängde inte med av trötthet men det gick lite ändå.
Den fösta frisyren var att vi skulle göra klipsvågor och klippslockar i snabbbrudfrisyr.
Den andra var att vi skulle träna på madevisnings tuppering, som innebär att vi skulle göra håret stort och ruffsigt med en tuppering som skulle hålla även om modellern tar en powernap eller springer runt. Till det skulle vi göra en valfri personlig framdel/lugg som skulle passa på catwalken.

Det var iaf bra hårträning även om resultatet inte vart lyckat överallt. Nu ska jag slänga i mig lite käk sen ska jag med laget och simma.... med en gammal elitsimmare som tränare..... Jag suger på att simma, plus att min kropp är död, jag kommer drunkna....


UFFFF


HOTT

Idag har vart en skön dag faktskti. Har behållt konsentrationen i skolan bra, vilket inte händer ofta, har tagit ut mig en hel del på idrotten med innebandy som huvudsport, gjorde matte prov och fick nästan alla rätt, provet lädde til vg eller mvg om jag gör ett till prov, somnade inte på bussen hem, gjorde en väldigt oögongod mat men den smakade bra, fick hem nya elle som såg lovande ut, ska snart sätta på mig träningskläderna för lite boxing med fotbollslaget, har en hel del uppgifter att göra och tillsist är det bara 10 dagar kvar till avfärd. Nu pyser jag!!


EL GRECO

El Greco

Här är iaf en bild från hotellet. Det är utsikten från balkongerna och ligger som ni ser väldigt nära stranden och vid båthamnar. Jätte fint! Det finns också massa fina berg runt om så jag tar nog med mig träningsskorna och kanske gör lite powerjogging.

Det här var den enda bild jag kunde kopiera så vill ni se mer, vilket jag tror ni vill för det är sjukt fint, så kan ni kolla länken och sen trycka på visa bildspel.

Det kommer ju bli så ortoligt mysigt och skönt och allt. Första gången jag åker utomlands med familjen förutom syrran då, men ändå!

http://www.ving.se/kanarieoarna/puerto-rico/el-greco


JUST NOW AND YEH' NOW




Jag sitter just nu och väntar på att sätta på mit träningskläderna och gå iväg för att träna lite innebandy, for fun. Ett väldigt roligt motionssättt tycker jag.
Jag har predicis stoppat in bröd i ugnen som jag har bakat, blir förhoppningsvis gott. Jag är inte sådär superduktig på brödbakning men jag jobbar på't helt klart! I laaav nybakt bröd som är nyttigt och gott så då kör jag på det.

I skolan idag så började vi med projektarbetet som jag ska göra men Jenny (ovan). Det kommer bli skit bra tror jag och det ska vi hålla på med i ett år, så det MÅSTE bli bra, vilket det ska då da!

Tänkte ladd aupp lite bilder på hotellet som vi ska bo på. Jätte mysigt och fint är det! Kommer snart om jag hinner innan jag drar på träning! xoxo 


PUERTO RICO

Nu har vi bokat resa till puerto rico fredagen den 28onde januari, altså om mindre än två veckor. Kommer bli underbart, med värme och fint och allt! Ska dit för att fira pappas 50års dag i en vecka. Längtar skapligt jätte mycket efter att komma bort från kalla sverige. Lovelyyyy.

MORNING WORK UT SUNSHINE


Nu ska jag ut och gå på en lång promenad i det fantastiska vädret med linn. SKa bli jätte skönt, har inte tränat på hela julen, tror ja, men det ska bli så skönt det kan bli!!

LAST YEAR, THIS YEAR, NEXT YEAR



Amanda, Linn, Jag och Carolina på bilerna.

Ja bjuder på två bilder från nyår. Det är också de ända bilderna där man ser vad jag hade på mig, hade för smink och för frisyr. Tog inga nyårsoutfit bilder men får kanske sätta på mit kläderna igen och  ta kort och visa. För jag hade trottsallt min undebara byxdress som jag skrivit om för ett tag sen. Till den hade jag svart halvt over size kavaj, ett par gorgeous klackar från monki som jag kan visa sen för skojs skull, för att dem är så snygga och jag skulle vilja leva i dem för stunden. Sen hade jag örhängerna på bilden och en större passande ring. thats all.

Jag hade ett helt okej nyår. Middagen hos Evelina var underbar, både maten och sällskapet. Sen resten av kvällen var väll ingen höjdare men om man avslutar och börjar det nya året lite halvkasst så kan ju resten av året bara bli bättre, det känns ju bra!! Hoppas alla hade ett bra nyår och att inget dåligt hände!

Har legat i soffan och sängen hela dagen. Ätit en bajsäcklíg pizza som verkligen hade behövt vara good. Lyssnat på Maria Mena hela kvällen och sovit lite. Mitt humör är på extremt kännslosamt. Har miljader kännslor som gnistrar inom mig, har skrivit ner dem i min dagbok som kommer fram ibland. Har massa olika kännslor som inte kommer från nått specielt men dem känns något enormt just nu. jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. jag kan inte öppna mig, har nog problem med att både släppa in och släppa ut, vilket tär en del på mig. Jag har lätt för att visa och berätta hur jag tycker och att vara älig, men när det kommer till kännslor så tar det stopp. varför?- ingen aning.

En sak jag kom på idag. Om det är så att ens själ lever flera liv tills den åstakommit det själen är som "utsädd" för att åstakomma, och att när den gjort det så dör den, då tror jag att det här är min själs sita liv.

RSS 2.0