1+1=1
Tjabatjabba!
Veckan har vart lång och seg, prov har jag haft och det har ställt till det rejält i huvet på mej. Mycket stress och jobbigheter. Skolan är inte den bästa just nu men har ju mina underbara vänner iaf. Jag skulle haft studiedag i tisdag vilket hade underlättat extremt  eftersom jag ligger efter en hel del i kärnämnena. Men i ställer var jag på praktiken, fast får en ledig dag någon annan dag ist.

I torsdags skulle jag först bara ta en fika med sara och amanda, vilket sen ledde till att jag och amanda satte oss på cornettobar och åt mat till klockan åtta. Jätte mysigt och skönt. Igår däremot träffade jag rebecca hos henne och vi kikade film och lite sånt. Var supernära på att missa skultuna bussen för att nattbussen var seg, dock han jag endå!

Idag ska jag verklgen ta mej i kragen och plugga lite, städa och sluta äta massa onyttigt, får se hur det går vill jag lova! Ikväll ska jag hitta på nått med rebecca och carro och imorgon blir det allhjärtansdag firande med minna singeltjejor. Nu fick ni veta hela min vecka! Nu-Matte. xoxo

3333333333333333

Gårdagen var en ovanlig dag, efterskolan fikade jag med Rebecca, mycket trevligt. Klockan halv 6 åkte jag hem med mamma och Emma och då visade det sig att vi skulle ut och äta tre rätters på en resturang med familjen utom bror. Men mycket trevligt var det och det är inget vi gör varje dag överhuvetaget.

Nu ska jag in till stan med syster och mamma och kolla om det går att köpa rejer till polaroiden och hoppas på att den fungerar! xoxo

BLACK

Då vet jag hur det känns att vara typ svarthårig. Skulle färga det idag och så sög håret åt sej mer än väntat så nu är jag typ svarthårïg, inte dirket vad jag hade tänkt mej, men men det var bara toning så det åker väll ut snart.

LOVELOVELOVEbejbbejbbejb!!! Det har står nu i mitt rum  och väntar på helgen för då får den lite fotopappaer och färg grejer och sen har den sluta sova för gott! Är oerhört lycklig över att den är mmin och den var menad att vara min också för den delen!

Här kommer historian som ligger bakom den.
Jag har nämt ett antal gånger för alex i klassen att jag vill ha en Polaroid kamera och ja har kikat massor med gånger på tradera och så efter en. Iaf så var hon på loppas och hjälpa hennes pappa med nått och fick syn på denna. Hon tänkte köpa dn själv men smsade mej ist och frågade om det inte vra jag som sa att jag ville ha en sån kamera, och jovist vare så! 10 kronor gav hon för den coh jag gav henne de. Helt wondefull. När jag öppnade den så verkar den funka och han sa att den skulle de också. så det är bara att vänta och se. ska till en foto affär i helgen så nån får hjälpa mej med hur den fungerar. Jag blir överlycklig om den funkar. Då kommer det hänga massor med snygga bilder på minna väggar han jag ju säga! Nej nu ska jag sova efter en lång dag på praktiken. xoxo

ZEBRA
NEWS från lindex rea. + ett till bälte. Allt 75 kronor tsm! Älskar zebra grejern(K)

GUBBBYXOR GETS TRENDY
Söndagens fix och trix. Dom mörka jeansen köpte jag på myrorna för 85 kronor, som nya var dom också! Ett par mörka behövdes, plus att dom är något högre i midjan än minna andra.

Dom ljusa är pappas gammla jeans som ja hittade i källeren och klippte av. Snyggast som icke hög midja uran lite slappare längre shorts. På fyllning på gardin stången kanske. Nejdå det frå räcka med dom jag har! 

Hur härligt är det inte med gubbbyxor gets trrendy girls shorts! Billigt och bra blire också!

RSS 2.0