EVERYTHING IS JUST REPEATED
Min myskväll.

Vad passar inte bättre än ett mysigt rum med tända doftljus en mörk och kall kväll som dena. Det jag egentligen säger mig själv är att jag kommer leva med stearinljus några månade till eftersom alla kvällar nu framöver kommer att vara mörka och kalla. Mysigt trotts allt. Dock är det en skitunge som förra vintern (hahaha, ett bra tag sen) kastade en snöboll på min ruta så det yttersta glaset gick sönder, och - It still is!. Även om det bara var ytter rutan som krasha så är det väldigt kallt på mitt rum, plus att elementet inte funkar. Höhö, bästa att lyfta på arslet och få något gjort i min far snart kanske!

Fick ett mys ryck att jag skulle baka ett gott och nyttigt bröd. Haha, det gick sådär. Ser ut och smakar som ett pansa bröd, typ armebröd. Grått och o sött. Det stog att man inte skulle ha i någon sött för att det skulle vara russin i, men det funkade inte. Så nu har jag lärt mig vad jag INTE ska baka.

Nu ska jag sova och imorgon åker jag till den bästa praktiken och spenderar en troligen väldigt lång där!

xoxo

DANCE WITH THE DEVIL(försöker lösa att man bara ser halva bilden på de som står upp, för dem blir så höga på skärmen, men det funkar inte riktigt som jag vill, så får se hur jag löser det i framtiden, kanske får sluta stående bilder helt enkelt ;)

Så här såg det i alla fall ut för fem veckor sen när Evelina följde med mig till braktisken och var snäll att vara sminkmodell för dagen. I went crazy!


A PIEAS OF ARTSå här såg det ut när jag igår för första gången prövade att leka med airbrushen på praktiken. Fantastiskt roligt och rogivande och inspererande var det, på sitt sätt, ett specielt och kreativt sätt. Det ska bli väldigt kul att kolla tillbaka på dethär om ett år eller två, då jag troligen kan airbrush konsten mycket bättre, och se vad jag kunde då.

NOW IS THE TIME OF MY LIFE, RIGHT?!

Haha, idag är min sista chans att få med november 2010 i arkivet märkte jag nu. Jag har inte bloggat på över en hel månad, that's fucking crasy! Så nu får jag väll passa på så jag inte missar den här månaden i alla fall.

Egentligen har jag massa bilder att blogga om och saker som jag har gjort, men jag har inte haft tid och ork till att göra det på ett bra tag. Nu känner jag iaf att det är dags att sätta igång, för min egen skull, eftersom det trots allt är roligt att dela med sig av vardagen. Jag ska också börja med fler "onödiga" inlägg (tycker jag), som kommer vara om vardagen bara. Jag kommer ta så mycket bilder som möjligt och allt sånt shit och inte vara så kräsen om att bilderna ska vara perfekta, eller att det jag skriver om ska vara intressantast. Så jag kör på, på ett vardagsbloggande, för trors allt gör jag någonting eftersom jag innan inte haft tid till att blogga. Så nu sätter jag igång mina kära vänner som har tröttnat på Pencils inlägget, höhö.

xoxo

RSS 2.0