PENCILSSitter och myser i sängen med minna nya penslar. cousyy!! Var idag på smink och perukmakaren på söder med Mia och införskaffademig ett fulländas pensel sätt för 995 med en flaska brushclenser. Hade med mig 1000 kronor att handla för och skötte den budjeten ganska skapligt ;) tyg sättet lånar jag av Mia just nu tills jag sytt mig ett eget. Tänkte att det är kul att få göra sitt eget så blir det lite personligare och man kan pynta det hur man vill, och så är det billigare också. melike!! så ska jag bara komma igång och ha tid till att göra det också, men det är en annan femma!

Jag har faktiskt också fått mitt hår klippt av Mia, vilket var väl behövligt och väldigt uppskattat. Nu är det fräscht och fint!

Imorgon är de make som gäller i skolan så då är det dags för mina penslar att komma till användning och även min kreativitet förhoppningsvis!!:) xoxo


HAIR
Tänte bara visa lite hår som vi gjorde förra fredagen. En svinrygg och en bröllopsfrisyr med loops :)

GRUGEHär är en bild på snygga Carro som jag gjorde grunge make på igår. (gjorde efter Mias besrivning)
Idag gjorde jag en sotning inför visningen på Carro också!:)

Idag har det vart -the day. Dagen då den stora hårvisningen var. Det har varit en hektisk dag med mycket mycket jobb och slit men It all comes to an end! Det har gått väldigt braa och det har varit väldigt kul och lärorikt! Förhoppningsvis kan jag komma med fler bilder senare :)


UP IN THE AIR(Bilder från Mias blogg)

Sitter just nu på praktiken i Stockholm. Här ska jag hålla till hela veckan för på lördag är det visningen på Stockholm hair dresser. Det kommer bli galet! Så nu är veckan för förberedelser, färga hår, klippa hår, dema smink, dema hårstyling, dema klädstyling, och alla sjuka förberedelser.Galet roligt och it is all up in the air!

Förhoppningsvis kommer visningen filmas så då ska jag länka lite om det går!

Där över har vi två bilder från filmningen som skedde förförra helgen i Roys studio. Min braiiga vän Evelina va modell och gjorde det strålande. Den blonda är Mia, min hadledare, som tillsammans med hela gänget skapat visningen som är i helgen. Denhär filminingen som gjordes på bilden över, är material till visningen så är ni där kommer ni se eve på storbild! Det tackar man inte nej till!

Nu ska jag forsätta denna dag. Här fick ni ett inlägg, vilket var ett tag sen, och det blir förhoppningsvis mer, om visningen, ska kolla om jag kan dokumentera tile efter fvisningen så jag inte visar för mycket ;)

xoxo

RSS 2.0