Julavslutning och Melodifestival!=D

efter en slö sjuk dag hemma så stoppade jag i mej några alvedom och palrade mej iväg till julavslutningen där det var show, melodifestival och till slut betygutdelning. sowen var jätte bra och verkligen kul att titta på. då man själv för hudrade gången säger det här att jag tyvär inte kunde vara med;) jennie och frida va jätte duktiga och hade jätte bra låtar. och ett stort stort stor grattis till dej jennie som vann och får åka till v-ås och uppträda! yeeey;)

Sen vart det betyg utdelning och jag blev väldigt besviken över resultatet. hade bara höjt ett betyg och det var taknigen jag fått vg på. pluss att karin (syslöjdsläraren) sakt till mej att jag skulle få mvg vilketr jag inte fick. det är en sak om jag själv tror att jag ska få kvg och inte får det men om hon sger till mej att jag ska få det och jag inte gör de så blir jag lite arg. men jag hade två g och resten vg. aja det ska blir bättre tills nästa gång kan jag ju säga!! I'v got high goals.

hade ju med mej systemkameran till avslutningen så här kommer lite bilder fast det blev inge bra bilder för att om jag tog med blix vart det helt dimmigt eftersom det va rök maskin och när man tar utan blixt i mörkret så blir det lätt suddigt när man rör sej :)


började med typ nån slags morderns dans till mystisk musik;)


sen kom mystiska mäniskor i kåpor in;)



Sen slände dom av sej kåporna och började sjunga we will rock you och sofia sjung verserna med egen text;)



Sen kom julstämningen in och det vart jul sång ;)



Sen var det dags för jennie att göra sitt braiga framträdande;) låten var riktigt bra kan jag  ju säga ! hon vann ju så;)



Sen vart det frida som skulle visa upp hennes låt;) den var också väldigt bra:)



Sen var abba medlyt igång ;)



Sen sjung marisa och linnsan all I whant for cristmas, mkt bra tjejor:D



och det här blir sista bilden på mitt halband som jag fick från malin och jonas i fördelsedags present:) mycket fint tycker jag!=D thanks<3



ursäkt för att det vart så många bilder men jag kände fört ;) nu ska jag gå och lägga mej för att vara utvilad till imorgon då jag ska på stan med rebecca och vi kan nu säga hejdå till mitt långa hår för om jag får tid så ska jag klippa mej imorn och det blir förmodligen en regäl toppning! ciao~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0