NOTHING CAN LAST FOREVER.


Nothing can last forever.

THE DAY, SAME DAY AS TODAY

idag har det varit en riktigt hälig dag, inte alls lika skollhett som igår men endå helt lagom. ibörjan av dagen var jag rastlös till nivå 100. men vid 2 bestämde jag mej för att jag skulle åka med päronen in till rönby så släppte dom av mej där och åkte å golfade ist. medans jag hade cykelt med mig och hälsade på farmor där faster och kusiner var. sen cycklade jag hem därifrån och tog en sväng förbi linnea och lisa där det badades i deras iskalla pol och jag tog mitt första dopp. häligt, men så kallt så att man sdomnade bort nästan. penadeasde tid är till 6 och då åkte jag hem och kollade på tv och höll på att somna i soffen men lyckades prisis vakna innan jag slumrade till. nu ska jag gå och lägga mej, hade tänkt att komma i säng ännu tidigare men det blev inte så. men känner att jag verkligen skulle behöva sova ut.

2 days left until Tornados salong, be there! 

xoxo 




i capture a cutie little pic'

A DAY BEFORE TO DAY




Det vart ingen uppdate igår för kom hem försent för att ens orka lägga mig i sängen, eller igentligen var det inte alls sent men jag var alldelens för trött och hade sovit aldelens för lite. men i börjanpådan befann jag mej i en solstol på tomten från 9-13 det tråkigsate är att jag inte ser nån skillnad på min bränna och troligen komemr jag inte bli mycket brunare än dehär. damiit! sen åkte jag hem till granmah på panchis partay (pensionärs festa). hon har gått i pansion och då firade vi det med släckt och hennes vänner. åkte buss dit och det va då jag han titta in på myrorna.

vid halv sju åkte jag hem till rebecca där det vart lördags mys och gjordes nån slags marängsvich med hallon. och så kollade vi på tv och twighligt. vid 11 åkte jag hem till päronens kompisar där det pefann sig folk som man inte sätt på några år. dom vi va hos hade köpt en silvrig cab som va skitans snygg som jag fick se. är man avis eller är man!?
vid 12 hamnade jag i sängen helt död. trevlig dag, ja!

xoxo

30 KROWNS ONLY


Igår när jag väntade på bussem så dog jag en snabbtitt på myrorna och fyndade ett par helt okej grå-beiga shorts för 30 kr. känndes värt att ha dom i väntan på dom perfekta;) båda högmidje och vanliga.

((((((:


EARLY MORNING FOR REALIST'S



Solen kan faktiskt ha sina nackdelar, som idag då jag lyckades vakna halv sju pgav att solen lös upp hela mitt rum, och självklart gå det inte att somna om igen.
Eftersom det är sånt underbart varmt väder redan vid 9o så ska jag gå ut och sola.
Det blir nog stek i solen ända till 2 då jag ska åka hem till mormor och sen kasnke till rebecca(:
när jag kommer in sen efter att ha vart i solen många timmar, så ska jag vara mörkchocklad brun!!

xoxo

DAILY LOVE

Mkt mkt härlig dag har denna dan vart. sol och värme i stora mängder och jag bara njuter. hur kan man inte!? tyvär njuter inte kroppen, det tar på energin måste jag säga och har man inte vilostundar nog så kan de sluta i sängen en hel dag när det är sånt fint väder. min soliga dag spenderades på en filt med ina i skolan i hopp om att bli klar med planeringen till tornados salonger, vilket går framåt men inte tillräckligt. jag och ina ska ju vara konfranciärer så vi måste jobba på endel.

jag flöt med bussen till stan för att umgås med rebecca, darling! det fikades kallt i värmen och shoppades. present gavs från mej till vännen min. glatt varte, förhoppningsvis ärligt glatt men de tvekar jag inte på än så länge. fot'ont och trötthet drog sej in i kropparna efter några timmars shopping så vi hoppade på bussen för att gå av vid den fjortisfyllda marknaden där vi inte riktigt passade in. rämmar och rostade mandlar inhandlades och en väntan på bussen kom till slut, så vi åkte hem vi 5i7. myspys dag hare bli't. men nu ska jag sussa och har fått nog av tröttheten så den tar övertaget av mej.

xoxo

RENEWAL FOR ME


TEE - GINA 99:-, ORANGE BIKINI TROSA - GINA 19:- (har bikini topp hemma och trosor i sommras köpte jag dem fast dom var försmå och så vart det ist att jag itne sndvände dom, och nu fans troserna för 19 kr i en större storlek)
LILA BIKINI - HM 98:- 149:-, VITA SOLISAR-49:-, GINA, SVARTA SOLISAR - LINDEX 69:-, RÖD~ROSA TYG 69:-/m

SUMMER IN COLOURS






(FOTO: Ina


(FOTO: Ina




Redigering och bilder by me

SPEXXXS FOTO!







STORM STREET



Har ni sätt vädret idag eller!? jah försåss, men riktigt skit väder äre och det blåster ju jätte mycket. så här mkt blåst är det typ i Californien. jag tycker nästan att det är läskigt. tänkt om det kommer en orkan eller nått.aja, i skolan har det varit mycket plugg och ett NP i No labb. det gick faktiskt rätt bra och för att vara lite nöjd och skryta så var jag en av 4 som fick andvända sinna planeringar för dom andra var inte fullständiga så då får men en färdig gjort. ett bra tecken är det ju iaf(: själva provet gick bra endå. endel saker var lite svårare. sen hann jag redovisa SO för lärarna och det gick bra. så det känns skönt. får se om jag behöver göra nått mer i so eller om jag kan få mvg endå.

Jag åt godaste mellisen idag, blåbär, hallon, banan och flingor med mjölk. mums va gott det var. det ska ni pröva.Nu ska jag iaf försöka börja på en forkning och sen ska jag laga mat för mom and dad är inte hemma.

imorgon äre flummfoto för oss i nian. ni får se imorgan vad jag och ina är. vi är dom som går i samma klass av tjejerna så vi har hittat på lite kul. sen är det att springa pesbomaran fast jag och ganska många ska gå den milen ist, med tanke på min kondis;) aja nu måste jag sätt igång, vart mycket skrivet. ciao~

TREES WHIT BEES

Kolla in skon. blir man ledsen eller blir man ledsen. ´det synt typ inte på jätte lång håll men när man är en meter ifrån så gör det de. ska typ slipa och lacka eller nått för de ser inte snyggt ut. aja nu vet ni iaf hur ja hare.




Skkol kläderna kom. vi som köpte dom ville inte ha texten men dom som inte köpte dom va fler och röstade på den. suck-.- är jätte missnöjs med namnet på byxorna för det vart inte alls snyggt. ångrar att ajg gjorde med stora bokstäver. men aja mjuka och sköna var dom iaf(:

hoppas att alla har haft en bra skön rolig sommar dag i solen för det har jag, bortsätt från skorna och byxrna;) ciao~


BABY, YOU AIN'T UP AND DOWN



kavaj - lindex, tee-monkey, shorts-cubus glases-glitter, bälte-old

FIU FUCKING FIU

Åh så arg jag är!!! har på mej mina nya skor från hm idag, premiär andvändning, och vad tror ni inte att jag gör???!!!!
har sönder dom såklart. jippe!! asså vist dom är ju hela och så men klacken va typ fejk trä och så vare plast en halv centermeter in och jag skrapar upp fäjkträt mot en sten så nu ser man plasten. skitksikitskit. är jag glad eller är jag glad.

sitter iaf i skolan, har massor att göra så ska sätta i gång med det nu. föresten så fick vi våra skoltröjjor. mitt efternamn vart inte det minsta snyggt men aja. de duger, ni får se skadorna på skorna och kläderna när jag kommer hem;) ciao~

HARD WORKING, MAM!

Nu ska jag snart sticka iväg till max för där är linn och amanda och vi ska åka in och träna hos personligtränare. linn och max går alltid där men jag och amanda som gymmar på måndagar ska få pröva på. carro skulle också igentligen men hon är sjuk. to bad!

Det är typ först 45 min gymm och sen 45 min mage och rygg. snacka om att jag kommer vara DÖD efteråt. med tanke på hur otränad jag är så får jag det nog käkpigt. men ska endå bli roligt att pröva och om det inte är allt för dyrt så kanske jag börjar. det är ju betydligt mycket bättre än gymmet iaf! aja nu ska jag cyckla vidare;) ciao~

---- FORTFARANDE MITT MÅL!!!

BABE IN LA BAM

Nu drar jag till åkerman med ina, ska cyckla dit men det blir ica innan och köpa jordgubbar, jummie!!!! sen blire somsakt grillning tsm med många fler hos åkerman! hörs ikväll tror jag ;) ciao~

RUNN FOREST RUNN

ÄR jag duktig eller är jag duktig, har vart ute och sprungit två dagar i rad! jag är förvånad själv. jag har aldrig tyckt om att gå ut och springa själv och nu har jagb äntligen börjat tycka om det. + att jag aldrig förut velat spinga spåret för det är så läskigt. och nu kan jag de! '

Skönt äre iaf verkligen efteråt och jag känner att jag inte vill äre nått onyttigt och det ska jag inte heller.
Så snart kommer jag kasnke ha lika snygg kropp som dena heta bikini brud.
säg nån som inte vill ha samma fina kropp i bikini som adriana lima!?

HOME SEEK

Sitter vi mammas datorn och väntar på att allt vatten jag drukit idag ska gå ner. Ska snart ut och springa och då vill man gärna inte vara proppfull med vatten och få håll. men nu sticker jag endå. ciao~

STAR FROM STAR



dagen då, jag, syster och torbjörn (hennes "prins") åkte hem till mormor och vart där en ganska lång stund. fikade och pratade lite. sen åkte vi en snabbis in till stan för att växla pengar. och så kom jag på att jag glömmt min mobil hos mormor och då skulle vi vara tvugna att åka från stan till b-by och så skulle vi inte hinna hem innan matchen och sånt. medans jag och sis nästan börjar bråka om hur vi ska göra så känner jag i min byxfika att mobilen ligger där. lite smått irreterat skrattretandes gick vi tillbaks till bilen och åkte hem å käkade och böt om, sen åkte vi och hämta mommie och daddi på golfen och tillsist begav vi oss till sweedbank park. kollade på bk-30s dam juniorer som spelar i division 1 tror jag och dom spelade mot djurgården. alltså var viktoria svennson med. hon som spelar i landslaget som går som en man;) ni vet väll? hon var iaf där och jag tyckte det av lite smått coolt att få se henne live även om hon inte prasterade sitt bästa med tanke på att djurgården vann med 6-0 tror jag. inte så konstigt med tanke på hur duktiga dom faktiskt är. stockholms lag är alltid duktiga. sen åkte vi hem, har käkat nyss och nu ska jag sätta mej vid tv i min ensam het;) ciao~


THE DAY OFF HERE DAYS

Igår var det rebbeccas födelse dag ju och den spenderadees också med henne. fredrik max och linn var också med.

åkte in till stan vid halv fyra, åkte hans snygga stekar bil;) träffade fredrik och rebbecca där och vi gick runt lite, hon köpte dessa skit snygga skor. hahah lite komiskt för det var på barn avdelningen på euro skor. whatever dom va ju skit snygg iaf;)

Sen vid 4a träffade vi max och linn och begav oss till spicy. skapligt uttjatat äre och jag lyckades välja en mindre god mat.vi satt där i en stund iaf, sen gick vi och hämtade ut biljeter och satte os i bio salen och väntade på att se änglar och dimoner. Den va faktiskt bra, väldigt anurluna. det vart som en mäcktigare svensak deckare nästan. och det utspelade ju sej i rom också och man fick se alla deras otroligt vackra, asså riktigt vackra kyrkor som dom hade. om jag nån gång åker till rom så ska jag besökada dom, inte för att hälsa på gud utan för att se dom. men filmen är iaf värd att se.smänande också!!

när filmen var slut så åkte jag och linn med max till hans sång pedagåg och väntade där en stund för att inte behöva stå ute och vänta på bussen, sen fick vi vänta ute ändå enstund och då var man så trött så att energin var på topp. kom hem vid 10 och då ar man riktigt trött, men höll mej vaken några extra timmar endå:) riktigt mysig kväll. tack vareminna mästar polare;)(sen ihelgen elelr nästa vecka får hon sin present också:)mihihi




love V love









BEST FRIENS BIRTHDAY!

Idag äre min älsakde rebecca's fördelse dag. 16 barre och snart ut i den vilda trafiken!
Grattis älskling<<3<3<3

Ska till stan efter skolan med max och linn å träffa rebecca och fredrik och då blire käka och kolla bio. mys!!!!!


(bild från åland i sommras)

LIKE A STONE

Skolan - skit . Mariagården - okej . Hemma - safe .

IMAGINATION







sessun.

(K)

just when you make the move..

SUPER WOMAN. SEE'S


tee- dads, hatt- hm(brors), jeans- hm, väst-hm, brills-glitter

SUPER WOMEN

ohyes, jag och men braiga vänn linn fick reda på att vi båda kommer ha vg i matte. *överlyckliga* är så stolta över oss. våra små hjärnor har klarat nått sånt bra! de gjorde vi bra hörru! så grymt kul att höra så vi båda bröt ut i leende och kramar. det gjorde min dag. fick däremot reda på att jag inte kommer få mvg i spanska vilket gjhorde mej extremt besviken, så mkt jag kämpat.

slutade skoldagen med idh, och jag och linn va duktiga och sprang. för henne vare inte sån stor grej, hon va inte ens trött när vi kom fram, medans jag var helt fucking dead! sjukt dålig kondis har jag. men det va ett steg närmare och jag är stolt över mej själv att jag inte gav upp fast jag trodde jag skulle kräkas. skön dag och har faktiskt vart på välldigt bra hummör också. imorgon ska jag och linn leda idhs lektion för 1or på lågstadiet. kul kul ska det bli! ciao~


NYTTIG GLASS.

har ett litet tipps om en nyttig och god glass.



ingridienser:
500 g naturell yougurt
200g bär
1 ½ dl florsocker

jag hade bara 1 dl florsocker och det vart gott endå. men jag tänkte att det är kanske nyttigare att ha vanilj youghurt för det är nyttigare än massa florsocker och vanilj är ju ganska sött endå.

Gör såhär:
-mixa ihop allt i en mixer, (det är typ som att göra en smotie)
-häll i en glass bunke och ställ in i frysen
-efter cirka 2 timmer ären frusen
den blir typ som sorbet.

om man har inne den över natten typ och sen ska ta ut och äta den så måste man låta den stå framme och tina lite först.


COMEDY ZEEBRA

Sunday,yadnus,daysun.



dethär har varit en ickesov, fixar, sov dag. fick gå upp tidigt för skulle va med och skjuta lite, vilket jag inte gjort på länge. var hemma klockan 12 och då gick jag och somnade i soffa. sen dess jag vaknade har jag städat, mublerat om på min hylla och dog upp min as gammla systemkamera. igentligen äre pappas men den har blivit min. det är en sån man andvänder rulle på. och så haren sånhär liten veva. as cool ären, så den fick pryda rummet. mommie kömpte hem sjukt göda jordgubbar och jag går och smyg äter hela tin för igentligen ska va ha dom till efter maten. "bla bla bla" - my thought. sen blire lite grill, och nu måste jag skynda att kolla på one three hill. och så äre premiär av nya serien stylista. tyvär ären samma tid som gossip girl men jag spelar in nån av dem ;) hörs! ciao~


TO GOO



Nu ska jag hem till fredrik och rebecca, där det blir melodifestivelen, fast ni vet vilken. kan inte stava de-.- haha. aja, mys blire och sen blire kanske nått inlägg lite senare, har lite att visa(: cioa~ (kande att jag ville pröva ny tet;)

Summer of 07

Var nere i min överblivnadskläder garderob och hittade den här sommarklänningen, som jag nämligen gjorde själv när jag gick i sjuan. designad och allt själv, andvände bara mej själv och en docka och lite hjälp av läraren. stolt är jag nu över mej själv när jag tänker att jag bara gick i sjuan:) hade den på skolavslutningen också. men det märks att det va ett tag sen för den sitter lite tight.

tänkte bara, jag har ju sakt att jag syr lite då och då och tänkte iaf visa nått verk jag gjort(:





(dåliga bilder.

Summer by H&M

hela dagen idag har jag gått runt och prövat massa undanstoppade sommar kläder och kollat igenom va jag behöver.
nått som är surt är bara att jag bara har 2 barnbidrag kvar och det räcker inte så långt. men har hittat lite fint från hm som kan behövas:)



bikini behövs, och jag behöver nån som sitter bra och jag ser brun ut i.  klänningen älskar jag, fast jag har en liknande modell från mh, och den sitter inte alls bra. men om jag prövar denhär så kan man bara göra om de lite så bliren nog fin:) snart äre bara sommaren som behövs!

high heels!



Dehär är skorna som jag beställde från hm för att tag sen. och så här ser dom ut.
dom kostar 398:- och jag vet inte om de är vart det med tanke på hur lite pengar jag har och hur mkt jag behöver köpa. pluss att dom var väldigt höga på och om jag inte kan gå i dom så äre ju inte heller värt.
åh, vilken ångest jag har-.- Ett stor skrik på HJÄLP!!!!

never. ending. story.




sidta skoldagen på den här vecken (förutom de plugg som ska ske i mitt hem!) imorse firades jennie, tom ochy andreas för vinsten igår, med glass(: mumus. sen resten av skolan har vart pra för jag har faktiskt jobbat på bra. sista lektionen skulle vi ha nån origenterings grej på idrotten men eftersom jag ä lite smått sjuk så kände jag att jag inte ville förvärra det. så jag gick med davit och kenny runt lite här och var. sen så var vi och några till vid nått asäckligt överjätt hus och man fick läskigaste tankarna och både jag och rasmus va typ redo för att spring. usch!

sen har jag bara vart hemma å kollat på tv, sovit, gjort smotie, suttit vid datorn, gjort yougurt glass, lagat mat och lite sånt. fick också hem minna skor som jag beställde för att långt tag sen som jag inte ens trodde jag skulle få eftersom jag skickade tbx dom först och ville ha en ny storlek men man kunde inte beställa från internet så dom var troligen slut. men nu ärom tbx, men är ist är inte jag så säker på om jag ska ha dom. jag visarom imorn, för nu ska sova. ciao~

just the day!

dagen i sej har varit en bra dag, men den hade sinna höjd punkter helt klart. dagens förstavar hemkundskapen där jag gjorde en jätte god ugnspankaka som jag bjöd ina på och en smotie. sen vid 1 åkte vi in till konsrt huset och kollade på låtskrivarfestivalens genrem typ men skolan. efter det stannade vi kvar i stan och slutade på ett cafe i 2.5 timme. mkt prat och mys. det va jag inte eve och sofia favaro som va kvar. sen drog vi oss tillslut till konserthuset för att kolla på själva avslutet av låtskrivarfestivalen. det är då man får reda på vilken som vinner. och det vat vi ju nu.jippie!!!! sen kom vi inte hem för ens halv tio och nu ska jag sussa för de är skolan imorn. ciao~



as cola skor från ryns, me like!!!


fik:)


JENNIE KARLSSON, våran nummer ett!!!!!

jag kan inte hålla mej, men jag har bästa nyheten på såå såå länge! JENNIE KARLSSON VANN LÅTSKRIVARFESTIVALEN!!! gah så otroligt grym hon är. hon är värd det upp till 110%. Värdsklass är mitt ord för det. jag och många fler är otroligt stolt över henna, att hon är så duktig och modig. 

asså ni skulle bara veta vad nervös jag var när dom skulle läsa upp 1an. jag vart helt varm i kroppen och darrade i knäna och händerna och jag lovar att det va nog inte bara jag som kännde så. otroligt pirrigt och vi vill ju förståss det bästa för persboskolans egna jennie, och våran vänn! och sen så sa dom bidrag nummer 11 och det va ju hon. gud så kul! minna kinder får sendrag snart!

JAG TYCKER ATT ALLA SOM SER INLÄGGET BORDE SKRIVA GRATTIS FÖR DET ÄR HON VÄRD!!!!!!!!!!

 









åh, jag är så otroligt glad för deras och hennes skull! <3


Tjej snack!

tänkte bara berätta om "pillrerna" som jag skrev att jag hade skaffat nya. de va nån som frågade om det och det är säker folk som inte vet så mkt om dom heller. alltså är det vanliga p-piller, nästan. vanliga p-piller innerhåller östrogen som gör att man inte blir gravid. men kroppen kan reagera olika på när man tar p-pillrena. man kan få humörsnägningar, gå upp i vikt osv. och jag gick upp i vikt för att det va sån omställning för kroppen. och då bytte jag ist till en annan sort som inte innerhåller östrogen ochdå tar man dom varje dag hela tiden och man får utebliven mens och det är fortfarande säker mot graviditet. mkt bra grejer dedär. man slipper mens verk for god sick! jag har ju nyss börjat med dom så jag vet inte hur dom kommer påveka mej. men jag hoppas på det bästa.

ett tips är för er som kanske inte vågar fråga era föreldrar. säga att ni inte vill ha mens och så slipper ni både det och oönskade bebisar(: om det är nått mer nån vill veta så äre bara att fråga.

uppdatering: cerazett heter dom. (svar på en fråga)

sjuk..,.

idag är jag hemma från skolan för är sjuk, var det igentligen hela dan igår också så jag bestämte mej för att vara hemma idag för jag mådde piss igår kväll. det har blivit lite bättre och förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon för då äre låtskrivar festivalen.

dagen har varit tråkig, har bara legat i soffan och vilat men tänkte för omväxlingenskull att jag skulle pallra mej ur soffan och skriva lite. ska också jobba lite här hemma sen hade jag tänkt men jag vet itne när. kanske jobba lite på mitt album som inte kommit igång ännu.. aja nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på film, ciao~


Norge hoss syster!

Nu kommer massor med bilder fårn norge och sånt;)

Torsdag:





jag åkte vid 3 på dan och kom lagom fram till oslo vid solnedgången. så grymt fint. man åkte precis vid vattnet nästan, bara några hus neranför som låt vid vattnet. och sen vare havet och massa stora öar med skit fina stora hur som man såg, pluss att man såg oslo i solnedgången. skit fint vare!


Här vare vid en hamn, dålig bild men det va också skit fint.

Fredagen: har inga bilder därigfrån, men jag följde med syster till hennes jobb på dagis och det va jätte kul. så sjukt söta barn. me whant! om några år förståss(; men det va aningen svårt att förstå vad dom sa efetrsom dom pratade norska. jag upptäckte verkligen att det va mycket svårare att förstå än jag trodde. jag har alltid tänkt ba men ärch de är itne så svårt men joh det va det verkligen.

vid fyra åkte vi tbx till emmas lägenhet och sov en stund. sen drog vi in till oslo city och kollade på bio. bio salongen va jätte stor. typ 3 gånger större än våra och det är ganska mkt för att vara en biosalong. pluss att stolarna va som bilstole fotäljer eller vad man ska säga, man kunde lyta bak dom och dom va as sköna. så om ni åker till oslo nån gång så gå på den biosalongen. men jag kan lova att popcorna är as dyra, typ två 50cl drickor och en stor popcorn kostar ju i sverige typ 55 kronor eller så. men där kostade de 100 norska så typ 120 svenska tror jag de är om jag inte är helt ute och cycklar. så dyrt va det iaf! sen vart det hem och sova för att vara pigg till morgondagen.

Lördagen: vi gick upp och fixade oss och vid halv 1 så drog vi ut och hämtade låne cyklar som vi skulle cykla på. sen cyklade vi till trogne parken tror jag den hette, ett museum äre typ. parken va skit fin verkligen, vi hade tur att ha sol också!
















ett skit fint sol ur vare men jag tror inte det funkade där.




asså det som va konsten i själva parken va oliga statyer dom gjort av nakna människor. ganska coola faktiskt!



























den där är ganska tuff faktiskt!






höhö. det är typ den mäst kända ststyn av alla dom där. och det förstår jag för den ser ju lite smått annurlunda ut;)




Dessa cyklar vare vi cyklade runt på. skapligt fula men coola. det fanns typ sånna där stativ på massa ställen i oslo.


Amerikanska ambasaden.


förra gången jag va i oslo kommer jag ihåg hur coolt jag tyckte de va för det va as mkt säkerhets grejer. och att jag ville ta kort å visa. men det vart inte så mkt kort på den för vi höll på att snacka om annat så då tänkte jag itne på att ta kort på hela huset och det. men det är ett svart modernt hus och stägsel runt hela. och sen dom där gula grejerna är så att dom inte typ kan bara åka in eller ut och bilarna måste stanna vid som är så har dom värsta säkerhet kontrollen och det är fler sånna på andra sidan, iaf en till tror jag.  ganska scerry!




jag smyg fotade några studenter för att visa byxorna. och nej jag stog inte och riktade kamran rákt på dem och somade. jag somade på datorn. men iaf, dom hade typ student månad och alla studenter går runt i sånna byxor och det står typ namn och massa saker på dem. sen så berättade syster att dom typ i en månad åkte runt i bussar och festade varje dag. å så hade dom olika konstiga uppdrag dom skulle göra å såfick dom knutar på nån hatt eller nått för varje sak dom klarade, och det verkade vara sjukaste uppdragen också.


sådär såg dom mästa husen ut i oslo. det va skit fint verklgen, första dagen jag va där så vart jag helt farchinerad för det va så fina hus. fast det va typ inte bara sånna utan det va lite blandat, typ först vare sånna sen kom lite mer skruttiga hur och på andra sidan gatan vare sånna igen. men skit fina hus vare iaf.


Slottet och slottsparken.




utsikten från neranför slottet. hade somat in så man såg igentligen mer en dedär. den stora gatan heter carl johaan och är typ den stora shopping gatan och resturanger, + uteliggare som det kryllar av i oslo.





och till sist vart det hamnen av vår lilla tripp. men det blåste skit mkt och regnade lite så det va ju synd för hade det vart sol hade det säkert vart jätte fint.

sen gick vi in till stan och gick runt en stund och kollade.sen när vi var i slutet på carl johaan så betämde vi oss för att gå och käka, och vi skulle till början för där låg resturangen. och så började det spö regna. så blöra var vi iaf när vi kommit in på resurangen.


detta glas med cola, fast fylt så klart kostade 40 norska kronor, aksnke 45 svenska eller nått. sjukt dyrt.



sen slutade vi dagen med att gå till affärn och köpa lite godis och saker till resan hem och sen hem, fick pröva massa skor och kläder som syster inte skulle ha nå mer och skor och det slutade med en extra resväska hem, stor va den cokså och proppfull. inte helt dåligt. och sen kolla på film och pratade sen slumrade vi sött(:

söndagen: vaknade, packade käkade och allt dedär. åkte tunnelbanan med syster till bussstationen och hons kulle åka till torbjörn och bussarna gick typ samtidigt så det va ju bra. sen åkte jag bussen fem över ett och va hemma halv ått.  å så fick jag stå ut med att åka och storhandla med mamma i en och en halv timme. sen vare bara hem och packa upp och sova. super kul helg hare varit iaf! :D


Måndag och skit.

Första dagen på veckan. skolan var seg åt hundra procent.. fst jag och linn har iaf kommit fram till vad vi ska göra för idrotts pass för 1orna. asså 1or i lågstadiet. åkte in till up halv 2 och bytte piller, fick sånna som man inte behöver ha nån mens alls så jag är överlycklig! ni tjejer förstår nog;) sen träffade jag carro på stan, följdemed henne lite och sen gick vi till gymmet och jag håller på att bli förkyld så jag struntade i att gymma och ist så solade jag i en helv timme. skönt endå;) sen har jag kollet på tv från 8 och håller på att ladda upp bilder från norge men är inte riktigt klar så det inlägget kommer nog upp imorgn.

imorn äre NP i no och det suger sååå hårt! sen kanske jag ska till maria gården men igentligen så behöver jag verkligen plugga som fan!!! aja nu ska jag kolla på prodject runnway! ciao~

Hemma!

Nu är jag för ett tag sen äntligen hemma efter 6 timmar och 20 minuters buss. suck på bussturer i solen. på vägen hem fick jag lov att sitta brevid en och då får man ju inte lika mkt plats, men som tur var så fick jag sitta själv påvägen dit iaf.
helgen med syster har varit super bra, tänker inte skriva så mkt om den nu fär jag hinner inte ladda upp bilder och skriver till bilderna ist. så det blir imorgn eller tisdag kanske(: oslo är iaf skit skit fint. de ins också många snygga gutter där också;) jag hade också turen att få komma hem med en hel stor resväska full med kläder och skor som jag fick av emma för hon inte kunder ha dem. påfyllning är alltid kul! fast kommer troligen inte få så mkt plats men aja.

har inte så mkt att skrive eftersom ajg sparar det till ett annat inlägg nån annan dag. men jag har iaf bestämt mej för att sammla på elle tidningar från olika länder. asså på deras språk. tänkte att det skulle blir lite kul och självjklart började jag med en norsk nu då;) aja, nu måste jag snart lägga mej eftersom det är skola imorn, men vistja vi börjar klockan nio eftersom det är nytt sammanhang. skööönt! aja nu ska jag dra;) ciao~

norway, here i come!!

Nu ska jag aldelles strax åka, om 10 minuter från att jag börjar skriva inlägget;) ha haft en skönskoldag, hans var mega imponerad av att jag sjung och spelade the collide - were ever you will go på guitarr. kul att höra jue! då kommer jag troligtvis behålla mitt vg. sen kom malin läraren, som hade pratat med min matte lärare, iaf hon kom och berätta att hon fått reda på att jag fick vg på NPi matte och jag vart typ över lycklig. första gången i hela högstadiet (då vi fått betyg) som jag har vg i matte:D tack vare malin också som hjälpte mej massor. jippie!!!

allt är färdipackat och bussen går tio över tre. sen blire 6 timmars bussresa och jag kommer vara på oslos station klockan 9 typ. sen blire hem till emma och packa upp och sussa till slut. imorn ska jag följa med henne till hennes jobb på dagis och vara där. jag kommer inte fatta vad barnen säger dom dom kommer inte fatta vad jag säger. humm hur ska de funka!? aja, sen nån kväll ska vi gå på bio också för dom har en jätte stor bio salong i oslo. vi ska också gå lite i osla och kolla, typ vi hamnen och i stan eller så. får se vad det blir. å så kommer jag hem på söndag vid 7-8 på kvällen.
ska försöka ta mkt fina bilder för systemkameran ska med så då får ni se hur oslo ser ut. jag har vart där förut en gång och det är skit fint. och till sist hoppas vi på bra väder också. kanske kommer hem med lite solbränna.

aja nu äre 2 min tills vi ska åka. men ni alla får ha de supert här hemma i det fina sommarvädret som ska dras över västerås i helgen har jag hört:) ciao~<3

efter traktad!


kavajen är från myrorna, i relly like it!
har velat ha en snygg och lite anurlunada beige kavaj länge och äntligen hittade jag en.
jag gillar den för dom stora knapparna och ingen krage, utan att den bara är v ringad utan nått uppepå.
ni vet vad jag menar. och endast 60 kr kostade den. vilket kap hua!
 den kommer troligen bli andvänden till dom kyliga sommar kvällarna:)

denna dagens.






















                                                                                                  tee. dads - bälte. old
      
                                       

super monKey

en tidig morrgon startade med en seg bussresa in till stan. planerna va att kolla på teater och så blev de ju. hela högstadiet hade åkt in och vi kollade på west side story. efter tre timmar teater och stela ben fick vi äntligen sluta. ina linna eve amanda och jag drog och kökade lite mumsig sallad tsm. sen följde jag med linn och hennes runda på stan för hon hade en hel del att handla och jag ingenting, så jag gick med och hjälpte henne och va som ett sällskap. lika mysigt as allways!

efter en stund shopping tog vi en paus och gick å satt oss och åt glass. kul glass, yummie! riktigt riktigt gott må jag säga. vi slutade rundan med att gå in på myrorna och kolla. och fast jag inte hade nå pengar så köpte jag en snygg beige kavajj för 60 kr. sånt tackar man ju inte nej till. vid halv fem åkte vi hem med linns pappa och sen när jag kom hem fick jag lov att hjälpa pappa med maten så nu njuter man av lite kung och ro(;

ikväll blir det att duscha och packa för imorn åker jag till oslo. är ledig sista lektionen för bussen går vid 3 och sen kommer jag hem på söndag. ska försöka låna emmas dator nåndag och kanske skcika iväg ett och annat inlägg:) vi hörs troligen imorgn. om inte så får ni ha en tjockt bra helg:) ciao~


.

                
                                                                Breathless....
    

Dagen,

suck suck suck suck, inget mer man kan säga när dagen börjar med ett cpigt och jobbigt matte NP. men men, om jag tänker att det gick jätte dåligt så kanske det gick bra. vi får hoppas på det iaf! jag har gjort några uppgifter rätt åtminstonde. sen hade vi vanliga lektioner och när sista lektionen började kändes det som att det va lektionen innan lunch. konstigt, brukar ju alltid vara tvärt om.

sen drog vi vidare till mariagården och fikade, spelade lite guitarr, pratade och vid fem trallade vi hemmåt:) sen har jag kollat på tvn, suttit vid datorn och varit ute och fotat lite :) aja, hörs imorgn. föresten ska vi i högstadiet in till teatern imorgon och kolla på en teater och sen slutar vi där inne klockan 12 typ och då blire en stund på stan med tjejorna sen får vi se vad som händer. sen på torsta eftermiddag åker jag till oslo över helgen och hälsar på syster. aja ciao~

Clothes

Börjar dagens inlägg med klädseln, det va ju ett tag sen kan man ju säga;)



Den nya broderade västen från gina, linne från bikbok, halsban från new yorker (också nytt)
(;


emma-lee

Såg på msns live today eller va de är som ploppar upp när man loggar in på msn. aja så kollade på johan palms nya låt å musikvideo. Ganska bra faktiskt. har aldrig gillat han förut men när han gör den musiken han är bra på så är låten faktiskt bra. antingen har dom redigerat rösten mkt eller så har han kommit ur målbrottet, men jag tycker vi borde ge honom en chans iaf. så lyssna;) bättre en vad jag trodde det skulle va iaf.



Shopping!

Idag har varit och mysig och kul dag. den spenderades på stan med linn. Från början var det meningen att jag inte skulle köpa nått för jag inte hade så mkt pengar men det slutade men inga pengar alls och förmycket kläder för va jag har råd till egentligen.(; vi gick på stan från 12 till halv 5, och då gick vi och gymmade ist tsm med amanda. fast man va helt slut efter 4 ån halv timme så orkade man llite endå och det är bättre med lite träning än ingen träning alls. sen när man är på bussen hem så börjar det spöregna också. lite mysigt, men jag vill ju ha sommar! kom hem vid sju och har nyss kollat på 90210. nu blire lite matte och cityakuten och sen prodject runway om jag orkar vara uppe, annars få boxen jobba och spela in de till mej:)

ljusblå shorts från cubus, vit väst med virkning frampå från gina, svart shortsdress från indiska:)


Färgglada halsband från new yorker, blom örhängen från ur och penn:)

imorgon äre NP i matte och jag känner på mej att det inte alls kommer gå bra -.- vi ska börja direkt på morgonen så min hjärna kommer inte vara riktigt uppvärmd. men men, lycka till alla andra som ska ha det! ciao~

Sparkle Puh

Dom här sköna lov och helg dagar som vart har varit toppen. och det är ännu en dag kvar som troligen spenderas på stan med linn, imorgon alltså. Igår började jag dagen med att hjälpa mamma i trädgården. jag vet de låter lite bondigt, men gratis solbränna tänkte jag. troligen hade jag ju inte orkat ligga och steka i 5 timmar så det vart trädgården. sen lyckades jag komma ifrån det en stund så då gick jag ut och solade. mamma och jag hade innan vart och köpt jordgubbar så då vart det också jordgubbar och mjölk. snacka om att jag längtar till sommaren oc alla sommriga frukter. yummie! när jag gick in sen vid fyra så upptäckte jag att hela min rygg va helt röd, ocskå minna lår. men de roliga va ätt jag vart bränd på låren men fick ingen färg alls på vaderan.

till slut, efter lite städning och fixning hemma så drog jag mej till oscarsson där det va lite grill. när mörkret ffallit lite så gick vi ut och splade kubb. jag nämner inge mer om kubbet ;) höhö. sen satt vi på fotbolls planen och pratade och mös tills det blev kallt och då gick vi till fredrik igen och kollade på film. självklart lyckades jag somvanligt somna efter en kvart typ. filmen va bra så länge den varade;) jag och ina gick hem vid 1 och jag hamnade i sängen på momangen(;



Råkade radera bilder från igår, de va typ 3 stycken bara så de är inte hela värden.
aja nu ska jag käka och nån gång idag ska jag plugga också för på tisdag är det NP i matte:| aja ciao~



Valborgs foton.

Nu kommer lite mer bilder från valborg, men av ett annat slag:)



























godnatt(;~

Sommar klänning!

I förrgår när jag var på stan med amanda och carro, så va vi inne på den nya seconhand butiken, som inte är så ny längre. men seconda heter den ju. iaf, så hittade jag en jätte söt klänning som bara skrek somma och sol. jag la undan den och skulel köpt den men de hade stängt klockan 6 och vi kom dit halv sju. så då gick mamma in och köpte den igår till mej. så tänkte bara visa den.. den är ganska annurlunda och sticker ut mkt men jag älskar den!!


Jag äslar att fram och bak i höft nivå, så går det ner som ett v och sen börjar volangerna,
och det gör att man får jätte fina former:)


Jag funderar på att ha den på skolavslutningen, emn den känns lite för sommrig för det pluss att jag vill andvända den innan. men vet itne riktigt hur jag ska göra, några förslag?:)


Valborg 09

Valborgsmässoafton vart trevlig:) folk drog in till stan, käkade, gick till löga, hem till amanda i hamnen, tbx till skultuna, träffade folk i centrum, vi och folket gick hem till ina och satt där å pratade, klockan 1 drog alla hem och amanda sov här.
där kom förklaringen och nu kommer bilderna:)


Linn och Max~
Jag, sara och charlie lyckades missa bussen allihop så då fick vi tränga ihop oss alla i max bild och så fick vi skjuts in till stan :)


Sara och Amanda~
Sen gick vi till spicy och käkade(:


Thomsen~


Sommar kännslan på top:)


Jessica, Jack, Maria och Elin~
Vi alla tog oss från spicy och gick mot lögarängen.


Max och Linn~
typ fångad av en stormvind kyssen!


Så fin bild på turteduvorna så fick lägga in den med:)


Sara och Charlie~


Ännu mer sommar kännsla. tog vägen förbi hamnen för att uppleva en mysig solnedgång:)


Linn och Jag~


Sara och Elin~


Charlie, Amanda, Max, Linn och Sara~


Me in action~


Amanda~
Underbart sommrig bild!


Max~


Linn och Max~
dom blir så söta tsm på bild, 'erför blire en hel del bilder. summer love!


Amanda~
The beuty!


Sååå söt!


Man bara läääängtar så mkt till sommarn så de finns inte.


Den glesa brasan sen när vi kommit fram till löga.


Jack och Elin~


Gruppfoto- Amanda, Linn, Max, Sara, Charlie, Jag, Thomsen( en bredaxlad nicklas täckte han ;), Nicklas, Jack, Elin, Maria, Jessica~
Hem till amanda innan bussen gick.


Jack och Elin~
Sötnötar på hög nivå!


Jag och Linn~


Amanda~
älskar bilden sååå mkt. kolla in det perfekta ansiktet och ögon!


Funny!~
Alla tog bussen till skultuna sen vid halv 10.


Jag, Davis och Amanda~
Träffade några igenkände människor i centrum så vi stannade där i nån timme och umgåddes, då kom också ina dit. Sen gick vi hem till ina och folket följde med, förutom sara och charlie. hos ina satt vi och snackade till 1 sen gick alla hem och slaggade och amanda som hos mej och på nått konstigt sätt så vaknade vi klockan 1 på dan. har inte sovit så läng på ett antal år tror jag:P

Tack alla underbara människor för denna kväll!(:<3


RSS 2.0