PANIK AT THE SHOE

Jani, jag funderar!



Jag vet att det ska köpas ett par skor när jag får studie bidraget. Ett par låga kängor att börja hösten med. Men vilka av dom!?

H&Ms är ju skit snygga men försmå och obekväma och jag vet att det är dålig kvallite på dom, men billigare också, 300 kr.

Din skos är ju också snygga men jag gillar hms bätte. dinskos har lite för högt skaft, även om det kan vara snyggt det med. Dom är också dyrare men i bra kvalite och födrade tror jag. HELP!!!!!!


Kommentarer
Postat av: l i s a

De understa var absolut snyggast! "klacken" såg mycket bättre ut, och så att de var lite lägre med (: tycker jag iaf haha.



Nu tänkte jag göra det jag hatar mest, men det är lite nödvändigt just nu. Jag håller på med en liten "undersökning" i min blogg, och jag måste bara säga att om du någon gång vill ha en bild ritad av dig själv eller någon du känner så är du varmt välkommen till min blogg och ta dig en titt, för det är precis det jag håller på med!

Jag försöker starta en liten försäljning, men det går inte så bra utan besökare, right? (:

Oavsett hur du gör så hoppas jag du har en fortsatt trevlig vecka! Kram

2009-09-21 @ 21:51:34
URL: http://lisuus.blogg.se/
Postat av: AGNES

sv. tacktacktack!

2009-09-21 @ 22:07:39
URL: http://agneswrotethis.devote.se
Postat av: l i s a

sv: tack tack! (:

2009-09-21 @ 23:01:56
URL: http://lisuus.blogg.se/
Postat av: JenPen

jag skulle aldrig vilja ha ett par skor som är obekväma, även om dom är billiga och så. att det är dålig kvalité gör väl inte såå mycket. du lär förmodligen köpa nya skor nästa höst ändå? :)

2009-09-22 @ 13:01:39
URL: http://pennypie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0