SEN EN TID TILLBAKA



håhoj vad det är jul stämning i huset! Alla tomtar har kommit upp och julstjärnorna hänger i förnstrerna. Underbart äre, man får sån härlig kännsla i hela kroppen och längtan som ette barns börjar strida fram mot fördelsedagen och julafton. Dock har det inte bakats några lussebullar än så lukten av det är det enda som saknas nu tror jag. Eller åt minstånde vare gäller kvällen, för julkran och julklappar saknas också.

Gårdangen gick bra vad det gäller serveringen och vi tjänade 400 var vilket jag inte tackar nej till. Efter festen var jag barnvackt  linnea och lisa ju och jag somnade inte förens 2 fast jag avr dö trött. Ögonen däremot var som ko ögon och dom ville inte stängas. Så nu skulle jag kunna kalla mej själv trött, fast iof sej har det vart värre. Nu ska jag gå tillbaka till mitt mörka rum med julstjärna i fönstret och brinande doftljus. Ska läsa lite till svenskan, och käka mandariner för ännumer jul kännsla. xoxo♥ 

BOOT





Här har vi dom super coola bootsen som jag hittade nere i klädkammaren. Allså mammas GAMMLA. Lite kul för vi har ett par till som är exakt likadana fast som var pappas. Fru och Man, likadan skor?! hum. Iaf älsakr jag själva spänne delan och resår delen på skon, dock ser dom välldigt stora ut, eller dom ser inte bara stora ut utan är gasnka stora också jämfört med andra, vad det gäller min size. Men iaf så går dom nog att sätta ihopp med nån passande klädsel. Tills jag har hittat det så får dom stå i rumet och pryda lite så jag inte glömmer bort dom. Något som dock var lite synd är att från början var dom ljusare och skinet var mer slitat och så fettade jag inte dom och då vart det inte alls lika snygg stil på dom. Men dom torkar väll om ett tag. Ah, intressant att se när det blir premiär för dom!

BABY BORN

Ska aldellens strax åka till en bröllops fest där jag och ina ska servera och fixa. kul kul! Efterdet tar jag med mej linnea och lisa hem till dom(dom är på festen) och sen är jag barnvakt till dom tills imorgon. Tjejkväll blire här! Det är underbart mysigt att vara barnvakt till dom för dom är så häliga gör det mer en gärna!

Idag ahre vart jul städning i rummet och det är RENT! haha. Jag ahr också lyckats hinna emd att smycka minna naglar med nagerlack och pärlor. Sedan vart det att sminka ina och tillsist mej själv. Bild kommer imorgon. Har cokså hittat ett par skit coola skor som är mammas gammla i källaren. Typ låga ridskor/comoyskor. as tuffa, dock får jag jätte stora fötter i dom men det kan vara smällar man får ta! Nu komme ina. Ha en bra kväll! xoxo♣

B L A C K S H O E



Dessa vart det tills slut! jej, sista paret i min storlek också och jag ångrar mej inte alls. 449 fick jag betala för dom så nu äre lite kört på mitt konto dock. Men imorgon ska jag och ina tjäna lite pengar så det går nog jämt ut snart.



SIZE THE SHOE






1. 399, 2. 349. 3. 199, 4. 199, 5.449, 6. 499.

Jag har sko ångest som fan!!! Nya skor ska köpas till nyår, min klänning är svart och det skulle vara skit snyggt med typ dom blåa pumpsen från nelly, eller dom rosa. Dock tror jag att jag gillar dom blå mäst för färgen är riktigt cool, men dom är så höga och jag komemr bli så lång. Samtidigt så vill jag ha ett par skor som jag kan använda till mer vardags också för annars kommer dom där skorna stå där i århundrades. Och då har jag sgt att jag vill ha kil klackar men det finns inte så många, dock är dom högst upp från nelly och kostar 400. Lika mcket nästan som nummer 5 från din sko som är skit snygg fast krukset med dom är att dom kanske är lite för ofestliga för nyår. men då tänker man ju att det är mer värt med några som man kan använda oftare. samtidigt så kanske jag inte kommer använda dom nästa år ens och ett par enkla pumps kan man ju använda ännu länge även om man inte snvänder dom ofta. Samtidigt så tycker jag att nummer 2 är skit snygg som fest sko och är även inte så *naken* som dom andra fest skorna, och dom går att använda till vardags samtidigt som jag tycker klacken är för smal för det. och sko nummer 6 är skit cool och den är verkligen speciel, dock inte så skön att gå i men dom är skit snygga dom med.

Nu vet ni vad som snurrar i mitt huvud. Kännde att ajg behövde skriva av mej lite brar.

CALL



1. Tee, hood-monki. Kjol, shal, ringar-hm. Rygga-Gina. Mössa-Lindex 2.Kavaj-Lindex. Jeansväst- Sc h. Kofta-Gina. Kedjor-Hm. Manchesterleggings, tigerhalsband-bikbok

NINA HAGEN



Det här är från gårdagen, då vi på hår stylingen skulle göra hår som en känsis från något specielt årtal och sedan sminka lika dant. Jag gjorde nina hagen på Jessica och tyckte det vart riktigt punk coolt. dock skulle jag skratta om hon kom sådär till skolan, men men, meningen var att vi skulle efterlika någon iaf. Saknades bara svart håt och sen så!

SAMLAT DAMM PÅ MIN GITARR

hum, denna helgen gav oss både gott och ont men jag tror det onda tar över ganska hårt! Mår inte sådär toppen just nu efter gårdagen och 3 timmars sömn. För att göra en lång historia kort, berätta den inte. Thats fine! Idag vaknade jag upp hoss amanda med ångesten i mej och senare hem för att åka på kalas hos malin och jonas, linnea fyllde 10. Hem till ina efter det och tog det lung och nu sitter jag här med huvet i tangentbordet typ. Skulla somna på 2 sek om jag bara la mej i sängen men det orkar jag inte ens. Men har iaf ledigt imorgon så det blir att tillbringa dagen i sängen. Skönt att vara ledig iaf! Nej nu ska jag ta med mej orkan till sängen. xoxo♣

THEY MAY SAY IM A DREAMER

Jani, vad gör ni kväller som dessa. själv sitter jag och väntar på att min vänn ska höra av sej om vad som händer ikväll, mer än så vet jag faktiskt inte.

Dagen har vart sjuk soft egentligen. Vi skulle börjat 11 för vi hade ingen svenska men jag och Jenny tog oss an att gå till skolan som vanligt endå, klockan 9o alltså och lånade dator på skolan så vi jobbade med svenska gruppgrej. Satt/låg i sofforna och slöadde och lyssnade på misk. Dock fick vi lite gjort endå. JAg tror arbetet kommer bli grymt bra iaf! Sen hade vi matte som vanligt till klockan 1 och efetr det fick vi sluta och fick hem uppgift i engelska isf. Riktigt nice, pluss att vi fick reda på svaren på matte proven och det gick igentligen väldigt bra faktiskt. Till sist åkte jag tilll stan och gick där med denise en stund och köpte nyårs klänning och sen hem och väntat på min att min vänn ska höra av sej(; Nu, hjälpa momma med maten så får vi se vad som händer senare! xoxo♣

EVERY LONG LOST DREAM



När jag ser den 2bilden funderar jag faktiskt på att färga ögonbrynen igen. dom har ju blekt och blir extra smala för *utväxten* blir ljus. Men det vart ganska snyggt efter några dagar även om första dagarna vart kol svarta. Men det kan jag stå ut med. Tycker faktiskt det va riktigt snyggt med mörkare ögonbryn till blonns hår. Dock har jag också haft tanken på att bli brunet. Får se hur det blir med det.

Haft en skit tråkig och ser studiedag idag och särskilt mycket plugg har det heller inte blivit. Har ett litet projekt med hårsylingen, maken och trens temat då vi ska ta en person som är en symbol för årtalets mode och stil, alltså en ikon, och sen göra maken och håret likadant som någon bild på det på onsdag. Ska bli riktigt spännande faktiskt! föresten så gjorde jag en superduper god chocklad mous idag, det var från GI boken så den va inte fasligt onyttig. Iaf så använde jag mörk choklad med mint smak ist för bara orginalet och resultatet vart supert! Fräch och skitans gott. try it on! Imorgon är det skola igen, efter skolan ska jag träffa Carro på stan och vi ska leta stuffs till henne, ska bli fun! Ska sätta lite stil på henne så blire bra(flört). xoxo♣

MAGISKT MEN TRAGISKT



Bilder ur arkivet.

Med tanke på min bildbrist och att jag inte har så mkt att komma med så får det bli lite bilder ur arkiveet. men sånt är ju också kul!

SUNNNNNN



Hur härligt ser det inte ut, och hur mycket längtar man inte till sommarn och värmen av att se bilden? Snacka om att jag sa ta vara på nästa sommar! (har bild brist btw)

Idag hade vi lyx och fick sluta jätte tidigt. Behövde bara göra ett prov och sen fick vi sluta vid 10. Dock var jag och jenny kvar och käkade på skolan så kom inte hem förens 1 typ. änu bättre blev det också då jag somnade i soffan och sov hela dagen. hur härligt är det inte!? dagen fick iaf avslutas med mariagråden med folket och det vart pyssel och sånt. Tänk nu är det bara en månad och typ 7 dagar kvar till jul afton, äre inte lite skrämmande hur fort tiden går. Aja är ledig imorgon iaf så sover nog halva dagen och sen tror jag att jag pallrar mej in till stan och kanske hälsar på minna vänner i deras skolor för skojs skull. Nu ska jag fortsätta att nuta av Håkans musik och sen spendera tiden vid tvn. xoxo♣

KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER





Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger♥

MIXPIX



Sitter just nu i paniken om att gå och sova för jag behöver sömn men känner också att jag inte fått allt gjort. jobbigt. Eftersom jag inte berättat om vad som hänt i min hektiska helg så kör jag en dag för dag lite kort, elelr ska försöka iaf.

i fredags vare först skolan, matte prov och engelska prov vilket jag redan berättat. Mot kvällen åkte jag med ina in till stan och träffade amanda. Vi gick till gränden och fikade och pratade på tills klockan blev halv elva. Då tog vi bussen till skultuna och gick hem till söder där det vart chill och prat med lite folk. Ganska intessanta saker sas men också skaer man välldigt inte gärna vill veta. Iaf så cyklade vi hem i snön vi 3 och somna på direkten.

På lördagsmorgonen fem timmar senare smsar jenny och säger att dom behöver folk till att sminka på en modell för en dag grej i punkt. Så tog mej dit på en timme och satt igång på direktan med att sminka massa flk som skulel fotas. åt en cheesburgare under den dagen och vi slutade 6 så när jag senare gick hem till amanda måde jag inte på topp. Men fick i mej en macka och sen drog vi till kulturen för att kolla på en spelning. Hård rock och det var allt utom min smak på musik. Dock var det bandes som v skulle kolla på som jag aldrig sätt förut som några kompisars kompisar smeplar i, var iaf välldigt bra. inte lika skrikigt som resten. Men halv 12 var jag hemma och gick och la mej. Idag söndar har jag vart inne i stan en snabbis med mamma och pappa, åkt förbi farmor och mot kvällen kom tjejerna över på tjejkväll vilket var väldigt mys. nu ska det sovas. imorgon är det make och jag ser fram emot det. xoxo♣

IM FIGHTING



Sitter och väntar på att nått ska hända efter en sego dag. Har haft prov i matte som jick helt åt helvete, sen engelska läsförståelse prov som gick helt åt helvete det med! Så skolan har alltså inte vart det roligaste. Efter skolan så skulle jag hem men lyckades träffa på erik och bedde så fastnade där till halv sex och då träffade jag ina ist och gick och fikade med henne på stan och pratade lite. så va inte hemma förens halv sju typ. Då vart det mat och fix och trix och nu håller jag amanda och ina på att klura ut denna fredag kväll. får se får se. Aja ha en bra kväll ni ia och överbivisa att de är en otursdag idag! xoxo♣

VARJE MOLN ÄR TRASIGT



Har inte uppdaterat sen måndags så kan ju ta lite snbt om vad som hänt i mitt lill liv just nu. I tisdags var det ju somvanligt mariagården och jag kom hem sent och hade inte så mkt att skriva om förutom att det va som vanligt super bra där! I onsdags gick jag i skolan hela dagen, slutade och träffade ina och hennes ukrinare mf en snabbis och sedan hem och plugga matte, tillsist kom amanda förbi vid sju och vi pratade och kikade tvn.

Idag hade vi första historia lektionen och jag ser inte fram emot resten. Sedan åkte vi till safari camp och klättrade klätterväg. hahah ah det va ju en upplevelse i sej må jag sägga, vi alla stod där med liknande cameltos i dom där selerna som man hade på sej. mums! läskigt var det dock att klättre med tanke på att jag är höjdrädd som få. Men det var ju en utmaning de också och sånt gillar vi! När jag slutade vare bara att sätta sej på bussen hem och sen har jag inte lyckats plugga nå matte allst fast det var det jag skulle göra det första jag gjorde. men men, ska sätta igång nu för imorogn äre matte prov som gäller! xoxo♣

RAMLAR



Håkan Hellström - Ramlar

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen


"@

Dinsko/bikbok 


PURPLE



Vi gjorde en starkare clean beuty idag som ett litet prov, eller vi hade tidspress iaf och det va inte lätt. Jag valde lila medans resten hade brunt. Brynen sa läraren åt oss att göra för att träna inte för att det är snyggt. Det är med ett par tredbryn dedär. Det va iaf maken jag gjorde på denise i skolan idag(:


REDSHOCK



1-2. Alexandra, hur coolt blev det inte? ni som sett henne innan vet förändringen(;

ojojvilken dag. Det hat hänt saker hela tiden och det är nu sägen är som bäst. Vi hade iaf make idag i skolan och gjorde en synligare dagsmakeup. Gick ganska bra och när det va klart så fick vi ett väldigt oväntat pröv som inte va sådär jätte svårt. Slutade, och gick med emelie till hair och köpte hårfärg till alexandra. det vart en viollila färg. Sedan hem, städa och fixa, hem till alex och färga hennes hår från 7 till nu typ. Eller hon har ju duschat och det har suttit i och jah fixade det så det går iofsej in ganska mycket saker i den tiden.

Föresten så hade en rovfågal av nått slag, typ nån hök elelr va det var, såg ut som en uggla, iaf lyckats flyga igenom rutan så att den gick sönder och sen så flög den omkring i rummet. skit weard och den överlevde ju också, det va liksom dubbelt glas också. ugglor kanske också har fler än 1 liv. orättvist!

JAG RAMLAR



Dagen har vart toppen, för jag har nämligen vart med minna favorit små tjejer linnea och lisa tsm med malin (alltså minna gammla grannar) i stockholm. Vi var på high school musical musikalen på göta lejon. Super nice va det verklgen och kude inte bli bättre än en heldag med tjejerna! Musikalen i sej va välldigt bra och allting var på svenska tills det kom ett avslut där det va ett medly på dom engelska låtarna. Det var väldigt duktiga skådisar också för den delen och ah allt var toppen! Vi kom hem vid halv nio och sen dess hare vart datorn och ska nu gå och lägga mej för att ladda inför imorgon då det är makeup. xoxo

WHO KNOWS



Shorta'linne'kedjor, hm. Leopardhalsband'leggings, bikbok.

FLYG DU LILLA FJÄRIL

Jani, gårdagen va kul. Amanda sov här också och åkte vid två idag. Har setat vid datorn sen dess och nu ska jag duscha och senn sätta igång och sminka mej för klockan 6 ska vi hem till sara på middag och vi ska vara prinssesor, så det blir en återandvändning av min skolavslutningsklänning. Ha en bra lördagskväll! xoxo♣

TRUBBEL FRAMFÖR OSS




Bilder från i sensommarn, Ina. Pic, me.

Jag vill ha tbx solen ju!

PANTA MERA




Här vare uppdate på högnivå! Ibland blir det 5 inlägg och ibland inga alls, men så kan det va! I tisdags var jag på mariagården om jag inte sa det. Träffade männskorna och hade det riktigt bra! I onsdags vare studedag(pluggdag) som var i fagersta med marissa, och vart det nå plugg? nej, skulle inte tro det. Där gick jag iaf vilse i kylan när jag skulle gå från stationen och fyhelvete va kallt det var. Sen fortsatte dagen hoss marissa och värmde oss och ute bland skolor. Avlutade dagen/kvällen med att kila racie your voice och vi lyckades faktiskt se klart den utan att somna.

Idag vare skola hela dagen, fick bajs G i datorkundskap och tom minna klasskamrater (iaf alex) tyckte det var konstigt för valter sa för att det var för att jag hållit på med förmycket facebook och sånt på lektionerna och jag har inte hållit på med det mer än någon annan och han har sett mej högt 1 gång hålla på med det. han är dum! tillsist vart det iaf simning och livräddning och vi skullen simma 20 längder och jag höll på att drunkna för att det var så jobbigt. Jag är verkligen kass på att simma!!! där fick ni reda på nått nytt om mej.

Aja, ska iaf sova nu och somtur är har vi itne matte prov imorgon som jag trodde. jeeeeeej!!! Godnatt, xoxo♣

MP

Har precis kommit till marrissa efter en timmes tåg och enjävla kall bit att gå. Ska käka nu och sen till nån skola. skriver senae. xoxo

SOCIAL



Asså herregud va jag blir galen. Har aldrig tänkt på hur extremt lidsamt det är att vara sjuk. Jag håller på att bli galen. Jag känner verkligen hur jag behöver lite socialt i min vardag och jag tror faktiskt inte att jag skulle klara en dag till. Redan idag vart jag helt rast lös och skulle börja sy kläder (vilket jag ofta gör när jag inte har nått att göra och ahr tröttnat på tv elelr datan) men iaf så hittade jag inget bra tyg så då gav jag upp den iden ist och satt mej och pluggade ist. Har faktiskt lyckats se två jätte bra filmer idag även om jagb hade byror i brallan. Dirty Dansing och Flashdance. Herregud vad jag blir inspererad och va häligt det ser ut att dansa. Har man inte sätt filmerna så borde man. Nej nu ska jag lägga mej och såsa på mitt rum och förhoppnings vis är jag frik till imorgon. xoxo♣


SUCKING SICK



Åh vad jag äs sjukling. Känns inte bra över huvetaget. Jag vill verkligen itne missa första måndagen i skolan för då har vi makeup och nej fan va jag inte vill missa det. Bästa dagen i veckan. Aja, har iaf haft lite lung dag ävn om jag verkligen itne har kunnat ligga i sängen som jag borde för att jag blir så rastlös. Men har iaf gjort lite nytta också. Jag har skrivit svenska grej och så har jag uppdaterat mitt foto almbum med bilder från sommaren. Fint vart det!

Snart kommer syster från norge hem och ska vara här tills på tisdag. Sen ska jag ligga i sängen hela kvällen coh bara kolla på tv. Det är ju bästa tv dagen också så jag kommer ha det bra, pluss att ajg ska unna ej med lite popcorn. Så nu blir det one tree hill nästa. xoxo♥

RSS 2.0